eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen design, in leer of stof, met rvs of houten poten, met skate wielen of parketwieltjes, vast of verstelbaar, met of zonder armleuning, houten stoelen, keukenstoelen; keuze uit ruim 100 verschillende modellen eetkamerstoelen in onze showroom;
Ger-Jan Dekkers, Meubels, Maatwerk & Stoelenhoek.


Waar moet u op letten voordat u stoelen gaat kopen?
Wanneer u eetkamerstoelen wilt gaan aanschaffen bij uw bestaande eettafel dan dient u de maat tussen de poten op te meten aan de lange zijde van de tafel.
Indien u stoelen met armleuningen wilt gaan kopen neemt u ook de maat vanaf de vloer tot de onderregel van de tafel op. Verder is de totale tafelhoogte van belang in combinatie met de zithoogte van de nieuwe stoelen. In onze winkel hebben we de mogelijkheid de verschillende tafelhoogtes te proberen in combinatie met de door u gekozen stoelen.
Om een kleurkeuze te kunnen maken wat betreft de bekleding van de stoelen is het handig om stalen van het interieur mee te brengen naar onze winkel zoals een vloertegel of -plank, een staal van het gordijn of een houtstaal van de tafel die u heeft.
Andersom kan het ook; u kunt vanuit onze winkel ook stof-, leer-, of hout stalen mee naar huis nemen en desgewenst een stoel om thuis te proberen.
Wanneer u ook een nieuwe eettafel wilt laten maken, dan kan deze geheel naar wens uitgevoerd worden, precies passend bij de stoelen, De tafel kan bijvoorbeeld voorzien worden van een smalle tafelregel zodat de armleuningen goed onder de tafel passen. Ook kunt u een tafel zonder onderregel laten maken.
De bladmaat kunnen we samen met u bepalen aan de hand van de ruimte die de stoelen nodig hebben en de ruimte die u ter beschikking heeft voor deze eethoek in uw huis. Desnoods kunnen wij u een hulpmiddel meegeven waarmee u kunt bepalen of de gewenste tafelbladmaat wel past in de ruimte waar de eethoek moet komen.
Tot slot is het belangrijk om uw keuze voor een model stoelen mede te laten bepalen afhankelijk van de vloer waarop ze komen.

Meubels op maat gemaakt
Daarnaast is Ger-Jan Dekkers al ruim 28 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels op maat geheel naar de wens van de klant. U kunt bij ons terecht voor meubels in alle mogelijke uitvoeringen, voor een redelijke prijs. Desgewenst kunt u het hout voor uw meubel in onze werkplaats zelf komen uitzoeken. Vooral voor de eettafel is dit bij ons doorgaans gebruikelijk.
 
U kunt in onze winkel aan de hand van showmodellen / voorbeelden,fotomateriaal, stalen en eventueel door u meegebrachte eenvoudige schetsen en/of foto’s een meubel naar uw wens samenstellen. Bekende modellen van o.a. Karat, Leolux, Pastoe en Spectral kunnen hierbij een voorbeeld zijn voor het maatwerk. 
Vervolgens wordt door ons een vrijblijvende prijsopgave gedaan.
 
Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en besluit om te bestellen, wordt er tegelijk met de orderbevestiging een 3-D tekening met maattekening van het meubel gemaakt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw meubel.
 
Wij werken vooral met Europees eiken, noten- en kersenhout, maar ook andere houtsoorten en
plaatmaterialen behoren tot de mogelijkheden.
 
Behalve de voorbeeld modellen, zoals kasten, dressoirs, tv-kasten, audiomeubels, vitrinekasten, eettafels, salontafels en hoektafels, hebben wij meer dan 100 modellen eetkamerstoelen in onze showroom met bij een aantal modellen ook de mogelijkheid voor maatwerk. 
Informeer naar onze mogelijkheden.
 
Openingstijden;
Donderdag en vrijdag van 13.00 - 17.30 uur.
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur , of op afspraak.
Tevens kunt u op deze dagen onze werkplaats bezoeken op hetzelfde adres.
 
Graag tot ziens!
 
 
Ger-Jan Dekkers
Meubels, Maatwerk & Stoelenhoek
Goudenregenstraat 6 
6657 BH  Boven-Leeuwen
Tel. 0487-591925